باقالی پلو یکی از غذاهای سنتی ایران است که با گوشت گردن و راسته گوسفندی پخته می شود اما اگر بخواهیم گوشت مناسبی را برای تهیه ی این غذا انتخاب کنیم بهترین‌گزینه ماهیچه گوسفندی می باشد.

 یکی از نکاتی که باعث می شود که گوشت ماهیچه لذیذ تر و لطیف تر پخته شود بهتر است آن را به جای اینکه در زودپز بگذارید تا پخته شود در قابلمه بگذارید و اجازه دهید به آرامی پخته شود,  توجه داشته باشید گوشتی که برای باقالی پلو تهیه می‌کنید بهتر است که دارای استخوان  باشد، زیرا:  مواد مغذی که داخل استخوان است باعث می شود علاوه بر این که خاصیت آن گوشت و غذا بیشتر شده طعم لذیذتر و خوشمزه تری را به گوشت شما خواهد داد.

باقالی پلو با ماهیچه 65165341

 برای تهیه این غذای خوشمزه باید یکسری نکات را در نظر داشته باشید که پیش از معرفی مواد لازم برای تهیه باقالی پلو و دستور پخت آن بهتر است به آنها اشاره کنیم.

  •  اگر از باقالی خشک استفاده می‌کنید بهتر است پیش از آنکه باقالی را به برنج اضافه کنید آن را برای حدود نیم ساعت بخیسانید.
  •  برای اینکه زعفران شما عطر و رنگ بیشتری داشته باشد پس از ساییده شدن زعفران به آن چند قالب یخ کوچک اضافه کنید و اجازه دهید که یخ ها آب شوند در نتیجه خواهید دید که زعفران شما رنگ طبیعی تر و عطر و بوی بسیار بهتری خواهد داشت.
  •  مقدار باقالی که  برای پخت این غذا استفاده می کنید باید نصف مقدار برنجی باشد که در نظر گرفته اید.
  • عده ای ممکن است عطر و بوی زعفران را در غذا را دوست نداشته باشند شما به جای استفاده از زعفران می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  •  و نکته آخر اینکه اگر دوست دارید غذای شما لذیذتر و خوشمزه تر باشد می‌توانید هنگام  پخته شدن ماهیچه به آن یک الی ۲ عدد ساقه کرفس نیز اضافه کنید.

باقالی پلو با ماهیچه

 حال در زیر قصد داریم مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

 

  •  زعفران دم کرده
  •  سیر ۲ حبه 
  • شوید خشک شده یا تازه به مقدار لازم
  • گرد لیمو و یا آب لیمو به مقدار کافی
  •  ماهیچه گوسفندی به تعداد لازم
  •  پیاز ۱ عدد
  •   برنج ۳ پیمانه
  •  باقالی یک و نیم پیمانه
  •  فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

 برای تهیه این غذای لذیذ در ابتدا باید گوشت ماهیچه را تمیز کنید و چربی های آن را جدا کنید، سپس اجازه دهید که پیاز ها سرخ شوند و پس از آنکه پیاز ها کاملا طلایی شوند سپس گوشت ماهیچه را به آن اضافه کنید و پس از اینکه آنها را با یکدیگر تفت دادید ،  سیر را به آن اضافه کرده و تمامی ادویه ها به جز نمک و زعفران را ماهیچه اضافه کنید و سپس پس از اینکه کمی سرخ شد گرد لیمو را به آن اضافه کرده و به مقدار لازم آب بر روی ماهیچه ها بریزید، آب که جوش آمد بهتر است زیرا شعله آن را کم کنید و حدود سه ساعت اجازه دهید که ماهیچه ها به طور کامل پخته شود،  پس از حدود ۲ و نیم ساعت زعفران و نمک را به ماهیچه ها اضافه کنید و اجازه دهید که نیم ساعت دیگر با حرارت بسیار کم پخته شوند.

 در این بین ماهیچه ها در حال آماده شدن است بهتر است برنج خود را خیس کنید آب را برای آماده کردن برنج بر روی اجاق گاز بگذارید،  پس از اینکه آب جوش آمد برنج ها به همراه نمک و آبلیمو به آن اضافه کنید،  پس از اینکه برنج شما کمی نرم شد بهتر است باقالی ها را به آن اضافه کنید  و آن را همراه با برنج آبکش کنید،  هنگامی که برنج آبکش کردید،  شوید را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا شوید با برنج و باقالی ها مخلوط شود،  و سپس می‌توانید برنج را دم کنید و اجازه دهید حدود نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه برنج دم بکشد.


بارنجی ، با ما بهترین باشید. ماهیچه ,باقالی ,ها ,برنج ,تهیه ,پخته ,را به ,کنید و ,به آن ,پس از ,بهتر استمنبع

دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

فروشگاه آنلاین دانلود کده اتاق برنامه نویسی من مهاجرت به کانادا اخذ ویزا گروه آموزشی راه دانشگاه تعمیرات لوازم خانگی بیا برا خرید Clydesjg83m page دانلود فایل وبلاگ روستای صومعه علیا