طرز تهیه مرغ بریان:

 مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که معمولاً تمام آن را تمامی افراد دوست دارند و دارای ظاهر بسیار اشتها آور و خوشمزه است، ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مرغ بریان را به طور کامل در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.

طرز تهیه مرغ بریان

لازم به ذکر است شما بدون نیاز  به فر می توانید این غذا را درون قابلمه و بر روی اجاق گاز آماده کنید. با ما همراه باشید.

 

 مواد لازم برای تهیه مرغ بریان:

 مرغ متوسط ۱ عدد

 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 کره یک قالب ۲۰۰ گرمی

 زعفران دم کرده چای خوری

 آبلیمو ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری

 پیاز ۱ عدد

 فلفل دلمه ای ۱ عدد

 پودر سیر ۲ قاشق مرباخوری

 سیب زمینی به مقدار لازم

 پوره گوجه فرنگی یک دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان

  طرز تهیه مرغ بریان:

 برای تهیه مرغ بریان در ابتدا باید مرغ را  به خوبی بشویید اما توجه داشته باشید که پوست آن را جدا نکنید، پس از شستن مرغ اجازه دهید که سطح مرغ کمی خشک شود سپس تمامی مقدار کره ای که تعیین شده است را تمامی سطح مرغ بمالید قسمت های داخلی شکم مرغ را نیز به کره آغشته کنید.

 سپس زعفران دم کرده آبلیمو نمک و فلفل و دیگر ادویه هایی که در بالا ذکر شده است را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و آنها را به وسیله قلم مو و یا دست خود به تمامی قسمت های مرغ بمالید و اجازه دهید که مرغ کاملاً مزه دار شود.

 سپس پیاز و فلفل دلمه ای را به ۴ یا ۵ قسمت مساوی تقسیم کرده و درون شکم مرغ قرار دهید پس از این کار باید مرد را درون یک ظرف دربسته گذاشته و به مدت ۸ الی ۱۰ ساعت اجازه دهید که مرغ درون یخچال بماند.

 پس از گذشت ۱۰ ساعت مرغ را از یخچال بیرون می آورید همانطور که در بالا ذکر شد برای تهیه مرغ بریان نیازی به فر گاز ندارید یک قابلمه را در نظر بگیرید و کف آن را به وسیله فویل بپوشانید سپس بر روی فویل کمی نمک می ریزیم گسترده فویل را به طور کامل بپوشاند حال باید پاهای مرغ را به وسیله نخ به یکدیگر ببندید و بعد مرغ را درون فویل بپیچید فراموش نکنید که در اون فولی که قرار است مرغ را قرار دهید چند عدد سیب زمینی نیز می گذاریم.

 سپس مرغی را که درون فول به همراه سیب زمینی پیچیده اید بر روی کف قابلمه و روی نمک ها قرار می دهیم و سپس مقداری نمک بر روی آن می پاشیم و در قابلمه را میگذاریم، توجه داشته باشید که برای درب قابلمه بهتر است از دمکنی استفاده کنید.

 پس از اینکه درب قابلمه را گذاشته اید اجازه دهید که مرغ بریان به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت بسیار بالا پخته شود و سپس حرارت اجاق گاز را کم کرده و اجازه دهید که مرغ شما به مدت یک و نیم الی دو ساعت با شعله حرارت متوسط پخته شود.

 یک و نیم الی دو ساعت مقداری از کره آب شده و زعفران دم کرده و آب لیمو را با یکدیگر مخلوط می کنید و آن ها را بر روی سطح مرغ میمالید سپس مرغ را درون فویل قرار می دهید و اجازه می دهید که به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دوباره مرغ بریان پخته شود.

 اگر دوست داشته باشید می توانید مقداری زعفران و آب لیمو به همراه کره آب کرده و پودر گوجه فرنگی را مخلوط کنید و به عنوان سس در کنار مرغ قرار دهید و در نهایت مرغ بریان خود را با سس دلخواه سرو کنید.


بارنجی ، با ما بهترین باشید. مرغ ,بریان ,دهید ,تهیه ,کرده ,قابلمه ,مرغ بریان ,تهیه مرغ ,را به ,دهید که ,مرغ را ,توجه داشته باشیدمنبع

دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

سایت سرزمین عجیب خدمات اجرا و نصب پیچ و رولپلاک نمای ساختمان Guidance for travel and import and export to Iran شب که میشه -بارکدخوان-بارکد پرينتر-زبرا-وکس-وکس رزين-کارتريج hp- تهران دانلود موزیک ایرانی بهترین سایت اجناس فوق العاده اجناس فوق العاده webdesign