گوشت کبک از جمله گوشت هایی می باشد که دسترسی به  آن در تمام نقاط کشور ممکن است، سهل و آسان نباشد اما استفاده از آن به  صورت منجمد که در فروشگاه ها عرضه می شود، از کودکان گرفته تا افراد مسن توصیه می گردد. به طور کلی این گوشت پرنده برای درمان ضعف اعصاب یا درمان درد مفاصل بسیار کاربردی می باشد.

در این مقاله باید ها و نباید های استفاده از این گوشت به تفصیل توضیح داده خواهد شد.

ویژگی های گوشت کبک:

همان گونه که مستحضر هستید پرنده کبک از جمله پرنده های وحشی اما از خانواده ماکیان می باشد.  ارزش غذایی این  گوشت به دلیل دارا بودن، فسفر، منیزیم، کلسیم، گوگرد، آهن  و املاح معدنی است. تقریبا در هر 200 گرم گوشت این پرنده حدود 200 کالری نهفته است. از لحاظ دارا بودن آهن می تواند با گوشت هایی چون گوشت گوساله و گوشت شترمرغ رقابت نماید.

چه کسانی نباید از گوشت های کبک استفاده نمایند:

  1. از نظر کلسترول و چربی های اشباع شده، این گوشت در رده بندی پس از گوشت مرغ قرار می گیرد. اما در هر صورت حاوی کلسترول می باشد و چون معمولا کلسترول موجود در گوشت پرنده های شکار زیاد است، استفاده آن به افرادی که کلسترول خون غیر قابل کنترل دارند توصیه نمی شود.
  2. گوشت کبک دارای مزاج و طبع سرد است لذا ممکن است در محیط های گرم و شهرهایی که دارای آب و هوای خشک دارند خوش خوراک نباشد. پیشنهاد می شود برای میل نمودن گوشت های کبک از انواع ترشیجات استفاده گردد.

دانستنی های گوشت کبک

در پخت گوشت کبک باید به چه نکاتی دقت نمود ؟

گوشت هایکبک بسیار لطیف بوده و به سرعت پخته می شود. از آنجا که این پرنده مواد ویتامینی زیادی دارد، نباید در حرارت بالا پخته شود. جهت یخ زدایی گوشت های کبک سعی نمایید تا در داخل فر یا گرما این کار را انجام نداده و اجازه دهید تا به  صورت آرام آرام و در دمای محیط یخ زدایی صورت گیرد. گوشت های کبک به سرعت جذب بدن می شود لذا افرادی که مشکل گوارشی دارند می توانند از این گوشت بدون نگرانی استفاده نمایند.

آنچه باید در مورد گوشت کبک بدانید:

در بدن پرندگان وحشی و آنان که جنب و جوش بالایی دارند، گلیکوژن بالایی در سطح ماهیچه های آنان وجود دارد و همین امر موجب لذیذ تر شدن گوشت آنان می شود. این مورد در گوشت حیوانات چون آهو، بزکوهی و مواردی از این قبیل به چشم میخورد.

خواص گوشت کبک:

گوشت این پرنده برای برطرف نمودن ضعف بدنی بسیار مفید می باشد. باعث تقویت حافظه می گردد. در طب سنتی از مغز کبک برای برطرف نمودن یرقان یا زردی استفاده می نمودند. همچنین در قدیم زهره پرنده کبک را با روغن مخلوط می نمودند و آن را به داخل چشم می ریختند تا در دید، تاثیر بهتری داشته باشد. گوشت کبک موجب فربه شدن می شود.

خواص گوشت کبک

گوشت کبک برای چه افرادی مناسب است ؟

گوشت این پرنده دارای پروتئین می باشد، اسیدهای آمینه، متیونین، لیزین و کلسیم می باشند لذا برای رشد کودکان بسیار مفید است. گوشت هایکبک درد مفصل ن باردار را از بین می برد و برای تقویت هوش جنین استفاده از این گوشت توصیه می گردد.

به صورت کلی مصرف این گوشت برای تمام سنین پیشنهاد می شود ولیکن افرادی که از کلسترول مزمن رنج می برند لازم است تا استفاده از گوشت های شکار و به خصوص کبک را کاهش دهند. در کشور ایران پرورش کبک در استان هایی چون کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد و به  صورت کلی مناطق گرمسیر انجام می شود و سپس به  صورت منجمد به مناطق مختلف صادر می گردد.

سعی نمایید تا گوشت کبک تازه را حداکثر طی 2 الی 3 روز مصرف نمایید.


بارنجی ، با ما بهترین باشید. گوشت ,کبک ,های ,پرنده ,استفاده ,صورت ,گوشت کبک ,می شود ,این گوشت ,می باشد ,گوشت های ,برای برطرف نمودنمنبع

دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

triptravel دانلود آهنگ جدید | دانلود آهنگ فارسی | دانلود آهنگ ترکی شب مرکز خرید شوتینگ زباله در تهران سه سوته خرید کن تحویل بگیر آثار مکتوب و منتشر شده بهروز شهرکی کتاب و مطالب مفید ارزان کده ♡best weblog♡ عصر نو فایل