آبگوشت خانگی
به یاد داشته باشید اگر فرصت کافی برای پختن آبگوشت خانگی را دارید می توانید از قابلمه استفاده کنید. اما همیشه اینطور نبوده و قصد دارید سریع یک غذایی خوشمزه و اصیل درست کنید. پس زودپز انتخاب بهتری خواهد بود.
سیب زمینی دو عدد متوسط
نخود نصف پیمانه
لوبیا سفید نصف پیمانه
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز دو عدد متوسط
نمک فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
ادویه آبگوشت به میزان لازم
نکته مهم: حتما نخود و لوبیا را 24 ساعت قبل از پخت آبگوشت، در آب بگذارید تا خیس بخورند. با به کارگیری این روش تا حد زیادی نفخ نخود و لوبیا گرفته می شود.
آبگوشت
روش پخت آبگوشت در زودپز
1.در مرحله اول پیازها را شسته و خرد کنید. بعد پیازهای خرد شده را در قابلمه زودپز بریزید و بعد آنها را با مقداری روغن تفت دهید.
2.در مرحله دوم، گوشت آبگوشتی را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید. و نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه آبگوشت و مقدار کمی هم رب به قابلمه زودپز اضافه کنید؛ بعد تمام مواد درون زودپز را برای مدتی با یکدیگر تفت دهید.
3.در مرحله سوم، نخود و لوبیا که از شب قبل آماده کرده اید را به همراه مقداری آب به زودپز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا مواد از هم جدا نشوند.
4.در مرحله بعد سیبزمینی ها را بشویید و آنها را کاملا تمیز کنید. چون اصولا سیب زمینی ها باید با پوست داخل زودپز ریخته شوند و بهتر است کاملا از تمیز بودن آنها مطمئن شوید. فراموش نکنید اگر پوست آنها را بگیرید، درون زودپز سیب زمینی ها وا میروند و در درون آبگوشت پخش می شوند.
5.در این مرحله گوجه فرنگی ها را آورده و به چهار یا دو قسمت تقسیم کنید و به داخل زودپز بریزید. اگر می خواهید آبگوشت خانگی شما طعمی خاص و دلنشین داشته باشد به آن یک چوب دارچین اضافه کنید.
6.در زود پز را ببندید و حدود 45 دقیقه صبر کنید تا حبوبات و گوشت کاملا پخته شوند.
7.لیمو عمانی یا پودر لیمو یکی از آیتم های است منبع
دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی