روش های مختلفی برای طبخ غذاها با مرغ کامل وجود دارد. اما بسیاری علاقه مند به این مسئله هستند، که مرغ های کامل را به صورت بریانی تهیه نموده و میل کنند. بدون شک شما هم مرغ هایی را که به صورت درسته در سیخ کشیده شده اند، و بسیار تپل هستند، را پشت ویترین برخی از رستوران ها مشاهده نموده اید. 

حتی خیره شدن به این دسته از مرغ ها نیز انسان را به اشتها می اندازه. مرغ های سرخ حالی که علاوه بر طعم خوشی که دارند، بسیار زیبا و جذاب نیز می باشند. درون ران این مرغ کامل بریانی، معمولا یک فلفل قرمز، یا گوجه فرنگی قرار داده اند. 

از طرف دیگر درون شکم مرغ های بریانی را با انواع مواد خوراکی و طعم دهنده همچون فلفل سبز، ادویه های تند و شور هندی و پر کرده اند. این مرغ کامل در صورتی سالم است، که قبلا خشک نشده باشد، یا از روز گذشته باقی نمانده باشد. 

در این حالت می توانیم بگوییم مرغ کامل می تواند یک نوع غذایی سالم و عالی به شمار رود. زیرا برای تهیه و طبخ این دسته از مرغ ها، به هیچ عنوان از روغن ها، یا آب اضافه استفاده نمی شود. مرغ های بریانی اصولا با استفاده از چربی های موجود در بدن خود طبخ می شوند. از این رو طعم منحصر به فردی دارند. 

مرغ کامل بریانی

مزایای استفاده از مرغ کامل بریانی

یکی از مهمترین نکاتی که می توانیم در تهیه این مرغ خوشمزه بیان نماییم، این است که، اگر مرغ های کامل بریانی با استفاده از قسمت های پر چرب بدن خود، همچون پوست، بال، گردن و پخته شوند، می تواند کلسترول بسیار زیادی تامین نماید.

مخصوصا ران مرغ کاملکه نسبت به دیگر قسمتهای بدن مرغ از چربی بیشتری برخوردار بوده، و حتی می توانیم بگوییم در زمان پخت به صورت کبابی و آبپز نیز تا به این حد نمی تواند از خود چربی تولید کند. البته این مسئله می تواند زمانی شما را دچار مشکل نماید، که مرغ های خود را در سیخ های پایین قرار دهید. 

تصور کنید یک مرغ کامل را درون سیخ های ردیف پایین دستگاه گردان قرار دهید. علاوه بر این که خود این مرغ زیر نظر حرارت لازم طبخ داده می شود، چربی های آب شده دیگر مرغ ها در ردیف های بالایی نیز بر روی این مرغ می ریزد. این مسئله خود به تنهایی منجر می شود تا چربی بیشتری وارد مرغ های ردیف پایین سیخ گردد.

حتی بیشتر مشتری های مرغ کاملبریانی، پوست و بال برشته شده مرغ ها را دور نمی ریزند. بلکه گاهی برخی از افراد بر سر خوردن آنها با یکدیگر به جنگ می پردازد. زیرا این نوع طبخ مرغ های بریانی، از طعم فوق العاده ای برخوردار می باشند. 

مرغ کامل بریان شده

ویژگی های خاص استفاده از مرغ های کامل 

بسیاری از ما نمی دانیم، که داورهای افت کش یا فات سمی، و داروهای آنتی بیوتیک از طریق دانه وارد بدن مرغ های مختلف می شوند. که همین مسئله منجر می شود تا بافت های پر چرب و لطیفی درون پوست مرغ ایجاد شود. البته باید خاطر نشان نماییم، که از این رو برخی معتقد هستند که بهتر است پوست مرغ کاملرا مصرف نکنیم. 

پس اگر به دنبال این مسئله هستید که از سلامت خود به طور کامل محافظت نمایید، بهتر است بیشتر از مرغ کامل بریانی استفاده نمایید، که پوست آن جدا شده باشد. زیرا این نوع مرغ های بریانی به همان اندازه که از طعم خوبی برخوردار هستند، شما را از ابتلا به بیماری های خاص دور می کنند. 

مرغ بریانی از بهترین غذاهایی است، که بیشتر مردم آن را در منزل و خارج از منزل سرو می نمایند. غذایی لوکس و خوش طعم که همیشه در خاطره شما باقی خواهد ماند. 


بارنجی ، با ما بهترین باشید. مرغ ,های ,کامل ,بریانی ,  ,طعم ,مرغ های ,مرغ کامل ,این مرغ ,از مرغ ,استفاده ازمنبع

دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود، بازی، اخبار، علمی و... چطور منزل شیکی داشته باشیم آپ موزیک هر چی که بخوای انجام بهترین نماشویی برای ساختمان کتابخانه دیجیتال لیوان کاغذی دوجداره بهترین سایت ایده های معماری و بازسازی ساختمان فروشگاه اینترنتی لک . . . . . . . . . . Lakstore