افراد با توجه به وزن و فعالیت های روزانه خود باید مشخص کنند که در هر وعده چه مقدار باید پروتئین دریافت کنند. اما در کل بدن در هر وعده تنها 20 تا 30 گرم پروتئین باید دریافت کند. مصرف این میزان پروتئین در هر وعده کاملا ایده آل است چون این مقدار می تواند هم حس سیری در شما ایجاد کند و هم اینکه حداکثر مقداری است که بدن می تواند جذب کند. بنابراین برای دیگر مواد مغذی و ویتامین که بدن نیاز دارد نیز جا باز می شود.
اگر از پروتئین ها به منظور کاهش وزن استفاده می کنید بهت راست آن را با کوبوهیدرات ها، فیبر و چربی های سالم ترکیب کنید تا دچار انرژی پایدارتر و احساس سیری طولانی تری داشته باشید. بهترین و البته صحیح ترین روش استفاده از پروتئین ها مصرف آن در طول روز و به صورت مساوی است. اینگونه با مصرف پروتئین در سراسر روز و رد وعده های صبحانه، نهار و شام می توانید جلوی غذا خوردن های بی مورد و خارج از وعده را بگیرید و در کنترل و کاهش وزن خود موفق تر عمل کنید.
اینکه همه پروتئین ها را یکدیگر برابر بدانیم کاملا اشتباه است. انواع پروتئین های گیاهی و حیوانی وجود دارد که در کیفیت و مقدار آمینو اسید با یکدیگر تفاوت های فاحشی دارند. برای نمونه از شناخته شده ترین و مهمترین نوع پروتئین را می توان در
پروتئین چیزی بیش از دادن احساس سیری و کاهش اشتها هنگام رژیم است. بدن به کمک پروتئین بافت های آسیب دیده را ساخته و ترمیم می کند و این بافتها قسمتی مهم از عضلات و استخوان ها هستند. اما متاسفانه با توجه به تحقیقات صورت گرفته جدید مشخص شده است که 50% درصد از خانم ها نمی دانند روزانه به اندازه ی کافی پروتئین دریافت می کنند یا نه.متخصصین تغذیه توصیه می کنند ن روزانه 50 تا 60 گرم پروتئین دریافت کنند.
مواد غذایی هایی که حاوی پروتئین کامل می باشند شامل گوشت قرمز، گوشت سفید ماکیان و ماهی، تخم مرغ که همه 9 آمینو اسید ضروری را دارا هستند. و از دیگر پروتئین ها معمولا تعدادی از آمینو اسیدها را ندارند اما می توان آنها را با هم ترکیب کرد تا یک وعده پروتئین کامل مصرف شود مانند بسیاری از محصولات لبنی، دانه های سویا، میوه ها، سبزیجات و غلات کامل.
پروتئین های حیوانی نظیر گوشت قرمز،گوشت های سفید، ماهی، مرغ و تخم مرغ و لبنیات حاوی تمام آمینو اسیدها در مقدار مناسب هستند، که سنتز پروتئین آنها را نسبت به پروتئین های گیاهی بسیار بیشتر کرده است. به علاوه پروتئین های حیوانی حاوی کراتین، تورین، کارنوزین و گلوتاتیون، ترکیبات متابولیک مهم می باشند که پروتئین گیاهی فاقد آن است.
دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است
خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ
طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی